Întâlniri cu reprezentanții filialeor PNȚCD din județ

Biroul judeţean al Partidului Național Ţărănesc Creștin Democrat, a avut, săptămâna trecută, întâlniri cu reprezentanții organizaţiilor din județ ale partidului, cum ar fi Sântana , Chişineu Cris, Şepreuş , Grăniceri , Felnac, Secusigiu .

La întrunirile cu membrii și simpatizanţii PNŢCD au avut loc discuții despre activitatea PNŢCD, pe parcursul a 100 de ani. După 1990, PNŢCD a inițiat in Parlamentul României proiecte de legi care au venit în ajutorul proprietarilor de teren agricol, cupoane valorice cu care se putea cumpăra ce era necesar și de ajutor pentru fermieri în lucrările de primăvară.

Invitatul de onoare dr. Laszlo Gheorghe a prezentat un material despre personalităţile care au făurit Marea Unire: Iuliu Maniu, Ștefan Cicio Pop, Vasile Goldiş, Ioan Suciu si nu în ultimul rând despre Iustin Marșieu, primul Prefect Român ( PNŢCD ) după Marea Unire, având în vedere că în acest an se aniversează 100 de ani de la Marea Unire.

În comuna Şepreuş membrii PNŢCD au discutat cu dl. Roşca Mihai, în calitate de preşedinte al filialei și consilier local, dar și cu membrii PNŢCD din localitate, despre problemele care există în comună. Dl. dr. Laszlo Gheorghe a dat sfaturi pentru fermierii care se ocupă comercializarea produselor lactate și din carne și cum pot accesa fonduri de la APIA .

La întâlnirea cu membrii PNŢCD din Sântana s-au purtat discuții cu dl. preşedinte PNŢCD Popescu Marcel, referitoare la problemele cu care se confruntă pe plan local, dar și despre planurile de dezvoltare ale orașului Sântana pentru alegerile din 2020. 

În comuna Grăniceri au avut loc întâlniri cu membrii ţărănişti și cu preşedintele de filială, doamna Ticos Anca, și s-au discutat problemele cu care se confrunta localnicii, dar și nevoile acestora, cum ar fi drumuri mai bune, mai ales drumul care leagă comuna de orașul Chişineu Criș.

print